ß
 Lente 2016

   
  Winter gaat en lente komt eraan, tijd om al die plannen die in de winter bedacht zijn eens uit te gaan voeren, voor je het weet is het alweer zomer en wil je lekker kunnen genieten van een zorgeloos buitenleven. Dit jaargetijde is bij uitstek geschikt om je tuin zomerproof te maken. Bij Edmond Vrauwdeunt Tuinen staan ook alweer enkele leuke en uitdagende projecten op stapel en zijn er alweer enkele afgerond. Voor de laatste foto's verwijs ik u nog even door naar de facebookpagina "Edmond Vrauwdeunt Tuinen", dit in verband met het uitkomen van de nieuwe website en deze site niet meer zal worden geupdate met de laatste foto's. Heeft u wel plannen maar nog geen idee dan bent u van harte welkom bij Edmond Vrauwdeunt Tuinen voor al het advies, aanleg en onderhoudswerk op en rond het huis of kantoor.

Met vriendelijke groet,
Edmond Vrauwdeunt


 

 Expositietuin Tuin 9 schellingwoude

   
De Expositietuin zal in de maand juni officeel open gaan. De laatste afrondende werkzaamheden worden momenteel uitgevoerd waardoor na veel bloed zweet en tranen er genoten kan worden van kunst in een kunstzinnige en groene omgeving. Eventueel geinteresseerde groepen of kunstenaars kunnen zich ook nog melden op 06-26 44 88 76 of een mailtje sturen naar vrauwdeunt@gmail.com.


 

 Nieuwe website 2016

   
  2016 is het jaar van de nieuwe website. 10 jaar is in internettermen een eeuwigheid. Op de nieuwe site zal het zoeken
naar projecten, diensten en foto's makkelijker en sneller gaan.
In de uitagenda kunt u kijken of er leuke evenementen zijn die direct of indirect aan de tuin en/of natuur gerelateerd zijn.
In de agenda staat ook vermeld welke werkzaamheden er op dat moment gedaan kunnen of moeten worden.

 Projecten 2016

   
  Voor de laatste projecten verwijs ik jullie zolang de nieuwe site nog niet beschikbaar si door naar de facebookpagina van Edmond Vrauwdeunt Tuinen.Adres en contact:

Edmond Vrauwdeunt Tuinen
Martin Luther Kinglaan 352
1111 LR Diemen
Tel:  020-695 36 74
Fax:  020-695 36 74
Mob: 06-26 44 88 76 (Edmond Vrauwdeunt)
E-mail: info@evtuinen.nl


Laatst bijgewerkt: 16 maart 2016
Webdesign: Edmond Vrauwdeunt 2006-2014