Onderhoud

    Wanneer een tuin eenmaal is gerealiseerd kan het genieten beginnen. Om te kunnen blijven genieten van uw tuin zal er met enige regelmaat onderhoud gepleegd moeten worden. Elke tuin, of deze nu onderhoudsarm is of arbeidsintensief heeft vakkundig onderhoud nodig, de één alleen wat minder vaak dan de ander.

Edmond Tuinen kan u bij deze werkzaamheden het werk uit handen nemen mocht u dat wenselijk vinden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin het gehele jaar door in een picobello staat verkeert. Er zijn diverse mogelijkheden om uw tuin te onderhouden. Misschien is het wel eenmalig en heeft u wat hulp nodig om weer verder te kunnen of wilt u alleen maar twee keer per jaar de hagen geschoren hebben. Voor elke wens hebben we een gepaste oplossing. De handigste manier is een jaarcontract waarin het periodieke onderhoud en het soort onderhoud wordt vastgelegd. Daarnaast kunt u per onderhoudsbeurt aangeven of er buiten deze punten nog ander onderhoud gepleegd moet worden bijvoorbeeld voor een verjaardag. U bent verzekerd van een tuin in topconditie het hele jaar door.
Is het een nieuw aangelegde tuin dan kijken we in het eerste jaar aan hoeveel onderhoud de tuin nodig heeft. Aan de hand van dit eerste jaar kunnen we dan het contract aanpassen naar een kleinere of grotere onderhoudsinterval.

Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon terecht voor regullier tuinonderhoud. Denk hierbij aan een flinke voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van de tuin.